В основата на тази коалиция стои дълбока антикорупционна програма, която

...
В основата на тази коалиция стои дълбока антикорупционна програма, която
Коментари Харесай

В основата на коалицията стои дълбока антикорупционна програма

В основата на тази коалиция стои дълбока антикорупционна стратегия, която е толкоз нужна на българското общество, че партии от другия набор са подготвени да загърбят личните си ползи, с цел да се организира тя. Това сподели от парламентарната естрада съпредседателят на " Продължаваме промяната "  и претендент за вицепремиер по европейските фондове и министър на финансите в бъдещия постоянен кабинет Асен Василев.

Така той отговори на Томислав Дончев от ГЕРБ, който по-рано съобщи: „ Ако има спояващ детайл в тази коалиция, това е омразата. Просто всички вие дружно не харесате някой различен. Друг въпрос е дали е задоволително, с цел да управлявате и то добре ".

Василев заяви, че обединението ще се състои от четири доста разнообразни партии, които обаче са съумели да намерят общото между тях. Той уточни, че задачата ще бъде подсигуряването на почтени старини за пенсионерите, добре платени работни места, развиване на стопанската система, по-добра просветителна система.

" Желанието е да се построи страна, с която се гордеем и която има триумфи в разнообразни сфери, а не такава, която влиза в срамните описи на света като " Магнитски ", акцентира Василев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР