В основата на новия седан е опростена версия на платформата

...
В основата на новия седан е опростена версия на платформата
Коментари Харесай

Volkswagen Polo Sedan се завърна, но вече е напълно различна кола

В основата на новия седан е опростена версия на платформата MQB-A0-IN, на която също е основана Skoda Slavia, SUV-то Skoda Kushaq и Volkswagen Taigun. По отношение на размерите, дължината е 4 561 мм, широчината е 1 752 мм, височината е 1 507 мм, а междуосието е 2 651 мм. Обемът на багажника е 521 литра.

Отвън и от вътрешната страна новият Volkswagen Polo Sedan " индийския " Volkswagen Virtus, като се изключи това, че на капака на багажника е изобразена друга емблема. Но описът с версии и съоръжение е скъсен - в Южна Африка моделът има единствено две конфигурации.

`Volkswagen

В арсенала на базовия седан има LED фарове, шест въздушни възглавници, елементарен климатик, круиз надзор и мултимедийна система със 7-инчов екран. Втората версия има климатроник със сензорен блок за ръководство, мултимедия с 10-инчов екран, безжично зареждане за смарт телефон и камера за назад виждане.

В Южна Африка Volkswagen Polo Sedan се предлага с един 1.6- литров четирицилиндров бензинов мотор с мощ 110 к.с. (152 Нм), който се комбинира с петстепенна механична скоростна кутия или с типичен шестстепенен автомат. Цената за нов Polo Sedan е почти $18 300 - $21 000.
`Volkswagen

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР