В осмия ден от Ролан Гарос 2022 даваме начало на

...
В осмия ден от Ролан Гарос 2022 даваме начало на
Коментари Харесай

Джокович, Надал и Алкарас в четвърти кръг на РГ: Коментирайте днешните мачове


В осмия ден от Ролан Гарос 2022 даваме начало на мачове от четвъртия кръг на шампионата, тъй че ни чака доста трогателен ден. Днес са срещите от горната половина при мъжете, което значи, че ще забележим на корта огромните любимци Новак Джокович, Рафаел Надал и Карлос Алкарас.

При дамите също ни чакат доста забавни дуели като Лейла Фернандес – Аманда Анисимова, който дава началото на „ Филип Шатрие “, както и Жил Тайхман – Слоун Стивънс, финален в програмата на „ Сюзан Ленглен “.

На „ Шатрие “ в дневната сесия ще забележим още Елизе Мертенс – Коко Гоф и Феликс Оже-Алиасим – Рафаел Надал.

Новак Джокович и Диего Шварцман ще се изправят един против различен във втория мач на „ Сюзан Ленглен “, където началото ще дадат Мартина Тревизан и Александра Саснович.

Саша Зверев ще играе с Бернабе Запата Мирайес в третия мач на втория корт, а във вечерната сесия ще забележим Алкарас и Карен Хачанов.
„Филип Шатрие“, начало в 13:00 ч. „Сюзан Ленглен“, начало в 12:00 ч.
Лейла Фернандес – Аманда Анисимова Мартина Тревизан – Алиаксандра Саснович
Елиз Мертенс – Кори Гоф Новак Джокович – Диего Шварцман
Феликс Оже-Алиасим – Рафаел Надал Александър Зверев – Бернабе Сапата Миралес
Не преди 21:45 ч. Слоун Стивънс – Джил Тайхман
Карен Хачанов – Карлос Алкарас

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ни чакат и доста мачове с българско присъединяване. В Париж Денислава Глушкова ще направи своя дебют на Ролан Гарос при девойките. Мачът ѝ е пети в програмата на корт №10, а нейна съперничка ще бъде 846-ата в света Шарлот Кемпенаерс-Поч. Преди това на същия корт ще излезе играещият за Съединени американски щати Виктор Лилов, който стартира присъединяване си при юношите против международният №1610 Родриго Мендес.
Корт №10, начало в 12:00 ч.
Хуан Мануел ла Серна – Якуб Никод
Михаела Лаки – Сара Бейлек
Хайнек Бартън – Никълъс Годсик
Виктор Лилов – Родриго Мендес
Денислава Глушкова – Шарлот Кемпенаерс-Поч

Чакаме с интерес и финалът на ITF шампионата в Ираклион, където Симон-Антони Иванов излиза против първия в схемата Суичи Секигучи. Двубоят започва в 10:00.

Адриан Андреев и Александър Донски пък излизат в мачове от квалификации на Чалънджър равнище. Андреев е №2 в пресявките в Литъл Рок

В първия си мач той ще срещне американеца Мърфи Касон, който е на 19 години и към момента няма позиция в международната класация като повода е, че играе в колежанската система на Съединени американски щати, където е измежду най-обещаващите гении. Двубоят им е трети на корт №13, където програмата стартира в 18:00.

Алекс Донски се оказа последният, който откри място в квалификациите на Чалънджъра в Познан. Той ще има сложна задача в първи кръг против №4 в схемата Даниел Михалски (№278). Двубоят е първи на централния корт и ще започва в 12:00.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР