В още три областни единици в Северна Гърция е обявена

...
В още три областни единици в Северна Гърция е обявена
Коментари Харесай

Без музика в заведенията на Северна Гърция през цялото денонощие

В още три регионални единици в Северна Гърция е оповестена четвърта степен на риск от разпространяване на COVID-19, което значи, че в тях влизат в действие местни ограничавания, написа " Катимерини ".

Ограничения са наложени от през днешния ден в регионалните единици Кастория, Ксанти и Драма. Удължава се действието на локалните ограничения и в регионалните единици Пиерия, Иматия, Пела, Кавала и Арголида.

Локалните ограничавания плануват възбрана за напредване на жителите отвън домовете им в интервала от 1 ч. през нощта до 6 ч. сутринта, с изключение на по служебна работа или по съществени здравословни аргументи. Забранява се и музиката в заведенията през цялото денонощие.

Ситуацията с ковид в Северна Гърция се счита от специалистите за изключително притеснителна. Както заяви през вчерашния ден различният министър на опазването на здравето Мина Гага, нарастването на случаите там е сред 11 и 36 % на седмична база.

Голяма част от районите с по-ниска степен на имунизация на популацията също са в Северна Гърция, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР