В осемдесет и осмия ден от протестите, българи живеещи в

...
В осемдесет и осмия ден от протестите, българи живеещи в
Коментари Харесай

Българите в Канада продължават с протестите онлайн заради COVID-19

В осемдесет и осмия ден от митингите, българи живеещи в Канада още веднъж се събраха, с цел да изразят дружно поддръжката си за протестиращите и да изискат оставките на министър-председател Бойко Борисов, неговото държавно управление и на основния прокурор Инат Гешев. Сънародниците ни желаят още разпускането на Народното събрание и предварителни избори.
" Този път митингът беше виртуален заради наложените на разнообразни места в Канада нови ограничавания свързани с пандемията от COVID-19. За провеждането на събитието беше употребена онлайн платформата Zoom и в него участваха българи живеещи в Торонто, Отава, Монреал и Ванкувър ", оповестява за Фрог Нюз Елена Колева.

" Отново беше споделена общата паника от извънредно безотговорните дейности на актуалните ръководещи, от манипулативното изкривяване на общоизвестни обстоятелства и разпространяването на погрешна информация, както и от скандалната неналичието на отчетност и бистрота, макар многочислените сигнали и рецензии от страна разнообразни български, европейски и интернационалните медии и институции. Някои от участниците в събитието подчертаха още веднъж какъв брой е значимо от ден на ден българи да заемат съответна гражданска позиция във връзка с протичащото се в страната, както и да вземат участие интензивно в непосредствено касаещите ги политически процеси, с цел да може да се реализира безапелационна и трайна смяна. ", описа още за митинга Колева.

Вижте какво споделят сънародниците ни в Канада:



Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР