В осем училища в Смолянска област паралелките от пети до

...
В осем училища в Смолянска област паралелките от пети до
Коментари Харесай

Онлайн обучение за големите ученици в 8 смолянски училища

В осем учебни заведения в Смолянска област паралелките от пети до дванадесети клас да преминат на онлайн образование от понеделник - 24 януари, поради огромен брой отсъстващи възпитаници. Това реши на съвещанието си Областният спешен щаб.

В учебните заведения в Смолянска област има покачване на случаите на COVID-19, само че учениците боледуват и от други вируси. В Смолянска област обстановката с нарасналата заболеваемост е тревожна, във всички общини има нарастване на броя на инфектираните.

Най-голяма е заболеваемостта в Община Смолян - 1788 на 100 000.

Остава засилен противоепидемичният надзор в рисковите обекти на територията на Област Смолян - детски заведения и учебни заведения, лечебни заведения, обществени институции, търговски обекти, транспортни средства и заведения за хранене и забавление.

Преустановява се провеждането на всички всеобщи прояви на закрито-фестивали, събори, фолклорни начинания и други с подобен темперамент. Посещенията в нощни заведения, пиано-бар, нощен бар, нощни клубове и други сходни, ще става единствено след показан годен " зелен " документ.

Автор: Величка Петкова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР