В ОП характерите са много силни. Ще продължаваме да държим

...
В ОП характерите са много силни. Ще продължаваме да държим
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: В ОП характерите са много силни

В Оперативна програма характерите са доста мощни. Ще продължаваме да държим на тази коалиция. Когато главните тематики са споделени, постоянно има мир.

Това разяснява в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация.

„ В последните дни главната тематика е обвързвана напрегнато и неособено премерени изявления в мрежата. Поне в „ Обединените патриоти “ характерите са мощни доста и считам - по тази причина пък справедливи “, съобщи той.

По думите му нито един от противоречивите законопроекти не е фундаментален базисно и идейно за дребната коалиция.

„ Буквално преди 2 седмици приехме своята законодателна стратегия за идващия политически сезон “, разясни Веселинов.

Политикът добави, че измежду тях са ограниченията за противопоставяне на битовата престъпност, както и вероизповеданията. Около 11 законопроекта следва да бъдат направени.
„ Ясно е, че ние имаме обща посока във фундаменталните неща “, счита още Искрен Веселинов.

По думите му политическият съвет, който е образуван, е много невъздържан. Веселинов изясни, че мощно се надява да има повече събрания.

„ Надявам се страницата през днешния ден да е затворена “, изясни той след незабавния Коалиционен съвет, който министър председателят Бойко Борисов свика през днешния ден.

По мотив ветото на наредбите от Закона за допълнение на Закона за приватизация и следприватизационен надзор политикът уточни, че Емил Димитров-Ревизоро е бил измамен.

„ Вината е много споделена в този случай. Нито един от Оперативна програма не е дал своя вот за този текст “, отсече Веселинов.

Участието на дребната коалиция в това ръководство е трансформирало ръководството в доста правила, смято още политикът.

„ Систематично и тъкмо изпълняваме програмата, с която сме пристигнали на власт “, съобщи Искрен Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР