В онлайн бенчмарка GeekBench бе забелязана тестова версия на смартфона

...
В онлайн бенчмарка GeekBench бе забелязана тестова версия на смартфона
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Note 9 се появи в популярния бенчмарк GeekBench

В онлайн бенчмарка GeekBench бе видяна тестова версия на смарт телефона Samsung SM-N960U. Според показателя, това е Galaxy Note 9, излизането на който се чака в края на лятото или есента на 2018 година.
Според тази информация, Galaxy Note 9 ще употребява същия процесор, какъвто употребява и Galaxy S9+ и оперативна памет със същия потенциал. Това е Snapdragon 845, налични са 6 GB оперативна памет. Навярно ще има версия и с процесора Exynos 9810, само че тя не е тествана в бенчмарковете.

Новият смарт телефон при едноядрените проби показва 8806 точки, а при едноядрените проби – 2190 точки. Приблизително същите резултати доближава Galaxy S9+ (съответно 8420 и 2390 точки), а Galaxy S9 с процесор Exynos 9810 е много по-бърз и демонстрира надлежно 8894 точки при многоядрените проби и 3648 при многоядрените.



Тестовата версия на смарт телефона работи под ръководството на операционната система Android 8.0.1.

Това е един от прототипите на бъдещия смарт телефон Samsung Galaxy Note 9 и не е изключено през идващите месеци производителят да усъвършенства мобилното устройство и към анонса смарт телефонът да покаже доста по-впечатляващ резултат.

Очаква се анонсът да се състои по време на ревюто IFA или в нулевия ден преди началото на събитието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР