В One Madison, многоетажна сграда в строеж на 23-та улица

...
В One Madison, многоетажна сграда в строеж на 23-та улица
Коментари Харесай

Строителната индустрия се бори с най-големия си убиец: предозирането с наркотици

В One Madison, многоетажна постройка в градеж на 23-та улица в Манхатън, служащите се сблъскват всекидневно с рискове: проводници напрегнат, електрически рискове, тежки машини. Студените пориви напразно ги обикалят, до момента в който поставят бетон и ръководят мотокари. Достъпът до горните етажи на 28-етажната постройка е посредством возене с гръмък строителен асансьор.

най-високият брой смъртни случаи на работното място в промишлеността. Сега те са по-склонни да умрат от свръхдоза, в сравнение с тези във всяка друга специалност, съгласно нов разбор на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите. Това противоречие произтича частично от пристрастяващите медикаменти, на които се предписва лекуване на болежка от пострадвания, които са постоянно срещани заради физическото естество на работата.

C.D.C. изследване, което беше оповестено през август. Докладът, най-изчерпателното проучване на организацията на смъртните случаи от свръхдоза по специалности, откри, че има повече от 162 смъртн...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР