В огромната част от своето историческо битие българският народ и

...
В огромната част от своето историческо битие българският народ и
Коментари Харесай

Проф. Людмил Георгиев: Народът ни не е свикнал да носи отговорност за собствената си държава

" В голямата част от своето историческо съществуване българският народ и хайлайф не са били способни сами да вземат решение съдбините на страната си, а постоянно си разчитали на външни фактори. Днес обаче светът върви към напълно разнообразни измерения от тези, които познаваме. И няма по какъв начин световните турбуленции да не се отразят върху обстановката в България - прехода от еднополюсен към многополюсен свят ".

Това сподели пред БНР психологът проф. Людмил Георгиев.

И добави, че надали изборите през октомври ще донесат решение. Прогнозата му е за серпантина от избори.

" В своето историческо съществуване българският народ не е привикнал да носи отговорността за личната си страна. Какъвто народът, подобен и елитът ".

В предаването той позволи вид, при който ще бъде формиран кабинет сред ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България - под натиска на " настоящия ни настойник - Съединени американски щати ".

" Не ми се коства, че едно такова ръководство ще бъде стабилно... Партийната система е в рецесия в целия западен либерален свят. Границите сред ляво и дясно се размиха прекомерно значително, изключително след агресивното осребряване на ЛГБТИ политиката на тази ужасяваща и подменяваща човешкото идеология. Партиите не могат да намерят своите идеологически учредения. Смяна на партийната система би довела до същото ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР