В одещата на Новините на NOVA Ани Салич получи отличие

...
В одещата на Новините на NOVA Ани Салич получи отличие
Коментари Харесай

Ани Салич с награда за висок професионализъм

В одещата на Новините на NOVA Ани Салич получи отличие в категория „ Медии” на тазгодишните награди на списание и клуб „ Business lady”. Наградата се дава за висок професионализъм и сполучлива реализация на дамите в публичния живот, бизнеса и медиите.

„ Благодаря за оценката на “Business lady”. Аз съм от тези дами, които са получили късмет от ориста да бъдат себе си в по-голямата част от професионалния си живот. Можех да се изучавам от най-хубавите и да имам шанса да пребивавам в доста бурни и забавни времена. Ние дамите можем доста, едновременно и то сполучливо. Безброй са положителните български учени, лекари, писатели, изобретатели и то дами. Да не забравяме, че историята ни също помни доста от тях. Това са българките – те са умни, красиви и мощни “, разяснява Ани Салич.

На формалната гала през вчерашния ден бяха наградени и дами на мениджърски позиции в компании от водещи браншове.

Ани Салич е едно от емблематичните лица на Новините на NOVA и дружно с Ники Дойнов са най-опитната екранна новинарска двойка в българския ефирен ефир. Тя стартира кариерата си в NOVA през 1995 година като кореспондент и водещ на публицистичното предаване „ В сърцето на София”. От първите си стъпки в телевизионната публицистика до през днешния ден съумява да се утвърди като една от най-популярните и обичани телевизионни водещи.

Водещата обичайно се свързва с голям брой благотворителни дела. Тя е дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ от 2007 година С присъединението си към NOVA става лице и на обществената самодейност Game Changers – ПРОМЯНАТА, която се реализира от фондация Reach for Changе с медийното партньорство на NOVA. Автор е на редица материали и документални филми, ориентирани към проблемите на децата в риск. Ани Салич е притежател на доста награди както поради работата си като публицист, по този начин и поради обществено виновната си ангажираност. Награда на Фондация "Искам бебе ", както и почетен знак от президента Росен Плевнелиев за принос в отбрана на децата на България са част от дългия лист с оценки и самопризнания.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Студент от Саудитска Арабия написа имейл до татко си: " Скъпи баща, Берлин е превъзходен и ми харесва, само че имам един дребен проблем. Чувствам се малко… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте нашите любимци измежду геймърски лаптопиГинеколози разясниха темата„ Вдигнете ръкавите “, споделя звездата от „ Спасители на плажа “Африка обезверено се нуждае от ваксини против COVID-19Бен Робъртс е прочут с ролята си на Дерек Конуей в престъпния сериал „ The Bill “На 6 май 1937 година дирижабълът избухва в пламъци при кацането си над Лейкхърст, Ню ДжърсиМоделът получи остри рецензии от почитателите си. Какво й написахаНазначеният одит е открил нередности и организационни пропускиА1 залага на скоростта и ще развива 5G технология под името 5G ULTRAПроучването е направено в шест държавиС нея фирмите ще би трябвало да върнат на хората парите от неосъществени почивкиДнес брачният партньор й щеше да навърши 100 годиниКакво разкриват резултати от проучване на английски и китайски учениЕманюел Макрон получи пестник и не е единствениятТя е първият реализатор от такава класа, който ще влезе у нас след едногодишното спиране, наложено от пандемиятаКакво заяви заместник-министърът на опазването на здравето Александър ЗлатановОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР