В очакване на представянето на флагманските смартфони Samsung Galaxy S24,

...
В очакване на представянето на флагманските смартфони Samsung Galaxy S24,
Коментари Харесай

Появиха се още официални изображения и нови подробности за Samsung Galaxy S24

В очакване на представянето на флагманските смарт телефони Samsung Galaxy S24, която се чака да се организира на 17 януари в Сан Хосе (Калифорния, САЩ) на събитието Galaxy Unpacked в мрежата все по-често стартира да се появява информация за новите смарт телефони. Windows Report разгласява публични изображения на Galaxy S24 Ultra, които не се разграничават доста от „ шпионските “ фотоси, появили се по-рано в мрежата.

Официалните изображения удостоверяват, че Galaxy S24 Ultra ще се разграничава с плоски предни и задни панели на корпуса. По-рано се появиха клюки, че смарт телефоните от серията Galaxy S24 ще разполагат с ИИ-модела Gauss на Samsung, който наред с други неща ще предлага функционалност за превод на телефонни позвънявания в действително време, само че съгласно новите приключвания на информация смарт телефоните Galaxy S24 ще получат технология за превод на текстови известия в действително време с поддръжка на повече от 10 езика.

В новите приключвания се твърди също, че новата серия ще получи основаната на изкуствен интелект технология ISOCELL Zoom Anyplace за увеличение на фрагмента при снимане на видеоклипове без загуба на качество.

Както оповестява Android Authority, Федералната комисия по връзките на Съединени американски щати (FCC) неотдавна разгласява главните спецификации на процесорите и модемите за серията Galaxy S24. Въпреки, че регулаторът не прецизира типа на чипа, в документа се оповестява, че моделите Galaxy S24, S24 Plus и S24 Ultra са оборудвани с модеми Qualcomm със Smart Transit. С други думи, умерено може да се каже, че всички модели от серията S24, най-малко тези, които ще се доставят в Съединени американски щати ще бъдат оборудвани с чипове Snapdragon 8 Gen 3 с поддръжка на ИИ, а световните версии евентуално ще получат чипове Exynos.

Съобщава се, че S24 Ultra ще получи и рамка от титанова сплав, усъвършенстван 50 МР телефото обектив с 5-кратно нарастване, по-ефективна охладителна система и поддръжка на Wi-Fi 7. Други спецификации, оповестени от Windows Report включват 6,8-инчов екран с QHD+ резолюция и 120Hz периодичност на освежаване, 12GB RAM и 5000mAh батерия.

Съдейки по фотосите, дизайнът на моделите Galaxy S24 и S24 Plus ще бъде сходен на предшествениците им от серията S23, макар че ще има нови цветови разновидности: черен оникс, сив мрамор, кобалтово лилаво и кехлибарено жълто.

Според слуховете, Samsung S24 Plus ще разполага с 6,7-инчов екран с QHD+ резолюция и периодичност на освежаване 120 Hz, батерия с потенциал 4900 mAh и 12 GB RAM. Базовият модел S24 ще получи 6,2-инчов екран с FHD+ резолюция и 120Hz периодичност на освежаване, както и 4000mAh батерия. Останалите спецификации на новите смарт телефони са същите като тези на техните прародители.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР