В обясненията си пред разследващите актрисата твърдяла, че е имала

...
В обясненията си пред разследващите актрисата твърдяла, че е имала
Коментари Харесай

Диана Димитрова – готова да се подложи на детектор на лъжата


В обясненията си пред проверяващите актрисата твърдяла, че е имала интимна връзка с Вергов, той отхвърля - били в другарски връзки

„ Готова съм да мина през полиграф! Но ще стигна до истината! “, декларира актрисата Диана Димитрова пред  Тя е шокирана от реакцията на своите сътрудници и изключително колежки в гилдията, които настояват, че сама се е гримирала по този начин, че да наподобява като насинена от пердах.

„ Как е допустимо такова нещо! Абсурдно и неуместно е! Лекарите от ВМА са безапелационни, че следите от побоя по лицето ми са същински! “, възмущава се актрисата.

Тя не може да откри отговор и на въпроса по какъв начин името на индивида, който ѝ е нанесъл побоя, е станало притежание на медиите, в случай че тя въобще не го загатва нито в прословутия си пост от края на предходната година, нито в студиото на бТВ.

В обявата си във Facebook тя сподели няколко фотоси, на които се виждаха насинените ѝ очи и контузии по рамото. Заяви, че не е подала сигнал след случката, само че не посочи и по кое време е станала тя.

От постановлението, което е с дата 1 март, се схваща, че става дума за 14 ноември 2017 година

Тогава Димитрова и Юлиан Вергов са снимали сериала „ Откраднат живот ”. В обясненията си пред проверяващите Димитрова твърдяла, че е имала интимна връзка с артиста. Той отхвърля и споделя, че били в другарски връзки. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР