В общността на Dogecoin се появиха опасения за рязкото увеличаване

...
В общността на Dogecoin се появиха опасения за рязкото увеличаване
Коментари Харесай

Предупреждение: Нови измами таргетират инвеститорите в Dogecoin

В общността на Dogecoin се появиха опасения за внезапното увеличение на броя на лъжливите токени, ориентирани особено към нейните членове.

“ “, видна фигура измежду запалянковците на Dogecoin, акцентира , че общността неотдавна е била изложена на лъжливи “ ” монети, целящи да се възползват от известността на Dogecoin.

Тези лъжливи токени, появяващи се съвсем всекидневно, примамват нищо неподозиращите купувачи с обещания за обилни облаги, единствено с цел да спаднат внезапно в цената си, откакто измамниците разпродадат притежанията си, което води до бърз срив на цената.

Mishaboar предизвести сътрудниците си от общността против лица, които употребяват марката Dogecoin или се възползват от съответни събития, с цел да притеглят нищо неподозиращи жертви.

Mishaboar хвърли светлина върху тактиките, употребявани от поддръжниците на тези лъжливи токени, манипулирайки логаритмите на избрани платформи, с цел да насърчат стартирането на монетите в послание.

След изкуственото повишаване на цената главните притежатели бързо продават своите токени, като прибират обилни облаги, преди цените да паднат в границите на часове.

Лицето предизвести потребителите да не се ангажират с никакви реклами или изявления, насърчаващи такива “ ” събития, като изрази удивление, че платформи като X към момента разрешават реклами, съдържащи тези основни думи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР