В община Сливо поле е обявен тридневен на траур в

...
В община Сливо поле е обявен тридневен на траур в
Коментари Харесай

Тридневен траур в Сливо поле след тежката катастрофа, отнела живота на две деца

 В община Сливо поле е разгласен тридневен на печал в памет на жертвите на жестоката злополука, станала нощес по пътя от Русе към Силистра, при която на място починаха момиче на 17 и момче на 18 години, а други трима бяха тежко ранени и към момента с заплаха за живота, заяви БНР.

Всички деца, които са пътували в автомобила на 28-годишна своя позната, са от Сливо поле и възпитаници на ПГ по стопанска система и ръководство " Елиас Канети " в Русе. Те са се прибирали от учебно заведение, когато по пътя за Силистра ТИР подхваща маневра и навлиза в тяхната лента за придвижване, с цел да направи противоположен завой и да се насочи към граничния пункт " Дунав мост ".

Вследствие на това лекият автомобил с децата се удря челно в камиона и на място умират момичето и момчето. Останалите трима са откарани с тежки контузии в Университетската болница " Канев " в Русе. Там са шофьорката и две сестрички на 15 и на 17 години.

Въпреки че има знак за неразрешен противоположен завой, той се нарушава непрекъснато от тежкотоварните коли, защото съществува просека сред двете платна. Тя трябвало да бъде затворена, въпреки и с леки загради от страна на Община Русе. Такова решение е било взето още преди месец, само че не са последвали никакви дейности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР