В Община Казанлък бе получено уведомление от фирма Кумакс Инвест

...
В Община Казанлък бе получено уведомление от фирма Кумакс Инвест
Коментари Харесай

Община Казанлък внезапно остана без междуселищен транспорт. Частното дружество-превозвач иска дофинансиране от общинския бюджет заради цената на горивата

В Община Казанлък бе получено съобщение от компания " Кумакс Инвест " ЕООД за прекъсване на междуселищния превоз на територията на общината, оповестиха от община Казанлък.
Това изненадващо деяние от страна на превозвача е жестоко нарушаване на контракта сред него и Община Казанлък, се споделя в известието.

Буди неразбиране желанието на компания " Кумакс Инвест " ЕООД да остави без връзка с общинския център хиляди поданици на обитаемоте места и то в условия на пандемия. Оказва се, че съгласно компания " Кумакс Инвест " ЕООД Община Казанлък би трябвало да дофинансира със средства от общинския бюджет частното сдружение.

След полученото съобщение, Община Казанлък неотложно предприе всички нужни и вероятни ограничения и дейности за обезпечаването на междуселищния превоз за живеещите в казанлъшко. В момента Община Казанлък вършим всичко по силите си и няма да оставим обитаемоте места в общината без транспорт от и до града, дават обещание представителите на локалната власт.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР