В обществото има мнозинство от български граждани, които не са

...
В обществото има мнозинство от български граждани, които не са
Коментари Харесай

Йордан Терзийски, ПП: Грешка е да се обвързват местните избори с парламентарните

" В обществото има болшинство от български жители, които не са удовлетворени от метода, по който България се управляваше 12 години. Великотърновската болница, да вземем за пример, която бе открита преди година, чийто градеж струваше 10 млн. лв., в този момент има потребност от ремонт. Фирмата, която я е строила, към този момент не е на този адрес, компанията е със 100 лева капитал. Ще се види кой ще заплаща за ремонта. Всеки един глас допълнително (за нас) е един компромис по-малко в Народното събрание ". Това съобщи Йордан Терзийски от  „ Продължаваме промяната ” в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS.

 

Според него е неточност да се обвързват локалните избори с парламентарните. „ Важните избори са през днешния ден и в този момент ”, сподели Терзийски.

„ Разбрах, че господин Борисов е ходил в американското посолство в последната седмица, в сравнение с е ходил в българския парламент в последните 2-3 години ”, сподели Терзийски, на което му бе отговорено, че Борисов не беше народен представител.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР