В обширен материал за звездата от „Джон Уик“, публикуван тази

...
В обширен материал за звездата от „Джон Уик“, публикуван тази
Коментари Харесай

Историята на едно 27-годишно приятелство: трогателният жест, който Киану Рийвс прави за Сандра Бълок

В просторен материал за звездата от „ Джон Уик “, оповестен тази седмица в “Esquire”, Сандра Бълок описа за една преживелица с Киану Рийвс от преди повече от две десетилетия.

След малко повече от година откакто се срещат на снимачната площадка на кино лентата „ Скорост “ през 1994 година, Бълок и Рийвс се мотаели и си говорели, когато тематиката за шампанско и трюфели се появила в диалога, а Бълок непосредствено си признала, че в никакъв случай не е опитвала комбинацията.

Няколко дни по-късно актрисата си била у дома и лакирала ноктите си дружно с нейна другарка, когато чула извън да стопира мотоциклет. Вероятно към този момент се досещате кой е бил принцът на две колела? Да, самият Киану ѝ донесъл цветя, шампанско и трюфели.

„ Просто си помислих, че може би искаш да опиташ шампанско и трюфели, с цел да видиш какво е “, споделил той на Бълок, съгласно публикацията.

„ Той седнал на дивана. Бълок наляла малко шампанско и отворили трюфелите “, написа в публикацията на “Esquire”. „ Киану протегнал ръцете си без да продума и Бълок лакирала ноктите му в черно като нейните. “

Сандра Бълок споделя, че двамата в никакъв случай не са били двойка, тъй като това би разрушило страхотното им другарство. Вместо това, споделя тя, те израстват дружно „ по успоредни пътища “, които се пресичат, където могат.

„ И колкото повече време минава, толкоз повече се опасявам от човешкото създание. Щях ли да мога да кажа това, в случай че той ме беше зарязал и ядосал? Вероятно не “, споделя искрено тя.

Киану Рийвс има репутацията на великодушен човек, който постоянно прави случайни прояви на добрина към почитатели, другари и сътрудници, с които работи.

През октомври той подари на всеки член от каскадьорския екип на „ Джон Уик: Глава 4 “ персонално гравирани часовници Rolex на вечеря в Париж. А през 2019 година, когато полетът му от Сан Франциско до Лос Анджелис каца спешно в Бейкърсфийлд, той забавлява другите пасажери със занимателни обстоятелства за града и им пуска особено селектирана от него музика.

Кой не би желал подобен другар в живота си?
 Приятелството на Киану Рийвс и Сандра Бълок през годините  Приятелството на Киану Рийвс и Сандра Бълок през годините  Приятелството на Киану Рийвс и Сандра Бълок през годините  Приятелството на Киану Рийвс и Сандра Бълок през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР