В обозримо бъдеще специалната военна операция в Украйна може да

...
В обозримо бъдеще специалната военна операция в Украйна може да
Коментари Харесай

Руски депутат: Операцията в Украйна вероятно ще прерасне в антитерористична -

В обозримо бъдеще специфичната военна интервенция в Украйна може да прерасне в антитерористична интервенция. Това разгласи след изключително съвещание на Държавната Дума, долната камара на съветския парламент водачът на фракцията „ Справедлива Русия – За истината “ Сергей Миронов, представен от РИА Новости. Властите и военните в Русия отхвърлят да нарекат бойните дейности в Украйна война и не престават да употребяват словосъчетанието „ специфична военна интервенция “, като думата война е инкриминирана.

„... Сигурен съм, че в обозримо бъдеще специфичната военна интервенция е доста евентуално да прерасне в антитерористична интервенция с всички произлизащи от това последици. Позволете ми да ви припомня, че при провеждането на антитерористична интервенция задачата е, наред с другите неща, да се унищожат водачите на банди на терористични организации с всички произлизащи от това условия. Няма да се уморя да споделям, че една от задачите, сложени от президента - денацификацията на Украйна - няма да бъде изпълнена без премахването на незаконния терористичен режим на Зеленски “, сподели съветският народен представител.

По-рано „ Справедлива Русия – за истината “ приготви и изпрати на кабинета за разглеждане законопроект за признаването на Украйна за терористична страна.

При нахлуването на съветската войска в Украйна за вътрешна приложимост и за международната общност Владимир Путин изясни „ специфичната военна интервенция “ като сподели, че задачата й е „ отбрана на хора, които са били подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години “. За това, съгласно него, се възнамерявало да се извърши " демилитаризация и денацификация на Украйна ", да се изправят пред правораздаването всички военни нарушители, виновни за " кървавите закононарушения против цивилни " в Донбас. Крайната цел на интервенцията, съгласно съветския президент беше " освобождението на Донбас и основаването на условия, които да подсигуряват сигурността на самата Русия ". Впоследствие редица политици, депутати и общественици в Русия се афишират за цялостно завземане на Украйна и унищожаване на демократично определеното ръководство в Киев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР