В Областната администрация в Смолян са получени сигнали за натиск

...
В Областната администрация в Смолян са получени сигнали за натиск
Коментари Харесай

Проверяват сигналите за натиск от държавни служители в Смолян

В Областната администрация в Смолян са получени сигнали за напън от държавни чиновници върху подчинени, които пропагандират и притискат да се гласоподава за избрана политическа мощ. Това съобщи регионалният шеф Стефан Сабрутев, разяснявайки изнесената през днешния ден след съвещание на Министерски съвет информация, че в някои обитаеми места в региона има напън върху обособени жители по отношение на идните избори.

Сабрутев добави, че става дума и за данни за заплашване на хора, които вероятно при печелене на изборите от избрана политическа мощ, няма да могат да се снабдят с дърва. Според регионалния шеф сигналите са за случаи на напън в интерес на няколко политически сили.

Относно недоволствата за оказван напън, Сабрутев посочи, че са алармирали директните ръководители и управленията на министерствата, които касаят инспекциите.

Сигналите за извършен напън към изборите са постъпили в приемния ден в Областната администрация.

" Хора идват и споделят терзанията си ", добави регионалният шеф. Той е безапелационен, че администрацията се ангажира да направи всичко допустимо, с цел да подсигурява почтени избори, хората умерено да застанат пред машините и да гласоподават по съвест.

По мотив опасенията за опити за пазаруване на гласове, Стефан Сабрутев съобщи, че са локализирани хора, които по принцип се занимават с сходни практики.

" Следим всичко изкъсо и се надявам да не го допуснем ", уточни регионалният шеф.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР