В обектива на една от външните камери на Международната космическа

...
В обектива на една от външните камери на Международната космическа
Коментари Харесай

"Видяха" човек без скафандър да пълзи по МКС

В обектива на една от външните камери на Международната галактическа станция (МКС) се отрази силуета на мистериозен „ човек със синя шапка ”, който пълзи по корпуса на орбиталната станция без скафандър. Странните фрагменти провокираха оживени полемики измежду съветските интернет потребителите, които се надпреварват да разясняват видяното.

Изображението е получено на една от камерите на Манипулатора за специфични цели " Декстър” по време на директна видеовръзка от МКС, оповестява съветски канал, представен от обстоятелства.бг.

„ Декстър”, именуван още " Сръчен манипулатор за специфични цели " е роботизиран апарат, който се движи по външната страна на станцията и оказва помощ на астронавтите при техните задачите в открития Космос.

По време на работа, на един от мониторите на манипулатора ясно се вижда отражението на човек без скафандър, което се появява в стъклен детайл от корпуса на МКС.

И въпреки някои интернет консуматори да имаха теории, отвън рамките на естественото, множеството напълно рационално и разумно не повярваха в съществуването на загадъчния „ човек със синя шапка” и допуснаха, че изображението на монитора не е нищо повече от елементарна игра на светлината.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР