В Обединеното кралство 18-годишна тийнейджърка загина трагично след падане от

...
В Обединеното кралство 18-годишна тийнейджърка загина трагично след падане от
Коментари Харесай

Момиче падна от скала и загина, опитвайки се да хване кучето си

В Обединеното кралство 18-годишна тийнейджърка почина трагично след рухване от канара в Девън. Полицията дойде на плажа покрай залива Хоуп, откакто оповестиха за откриването на тялото на жена.  

Шокиращият случай се разиграл в петък следобяд, когато бреговата защита била предизвестена за момичето към 15:45 часа. Те потвърдиха, че избавителни екипи от Бигбъри и Кингсбридж, самостоятелна избавителна лодка от Хоуп Коув и хеликоптер на бреговата защита от Нюкуей, както и екипи на коли за спешна помощ, са били изпратени на мястото.

Около час по-късно те осведомиха полицията в Девън и Корнуол за случая и беше открито, че тийнейджърката е умряла намясто.

Нейните близки са известени.

Полицията не счита гибелта за подозрителна, само че следствието продължава. Това заяви представителят на полицията Девън и Корнуол.
 Пропаст, канара, куче, младеж, момиче, паднал от канара, полиция, Полицията не смята гибелта за съмнителна, само че следствието продължава Снимка: The Mirror
Според полицията в Саут Хемс момичето е разхождало кучето с приятеля си. Животното се скъсало от каишката и почнало да гони заек. Когато се пробвала да спре кучето, тя се спънала и паднала.

Публикации в обществените медии допускат същото, само че тези детайлности към момента не са доказани.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР