В Ню Йорк през юли 1934 г., на 78-ия си

...
В Ню Йорк през юли 1934 г., на 78-ия си
Коментари Харесай

Тесла, лъчът на смъртта и Експериментът Филаделфия

В Ню Йорк през юли 1934 година, на 78-ия си рожден ден, Никола Тесла е на първата страница на „ Ню Йорк Таймс “ с неговия „ лъч на гибелта “. Според публикацията оръжието може да генерира задоволително сила, с цел да смъкна 10 000 противников самолета от разстояние 400 км.

Явно е разкрил, че може да насочи поток от плазма с твърди частици на огромни дистанции, нещо като ориентирана гръмотевица. Нарича го „ лъч на гибелта “.

Тесла желал да изобрети машина, която да смъква противников самолети във въздуха. Чувства, че в случай че всяка страна има такова оръжие, никоя не ще бъде нападната, тъй като самолетите ще бъдат свалени, а корабите – потопени. Опитал се да продаде оръжието на държавното управление на Съединени американски щати по време на Втората международна война. Франклин Рузвелт е имал две благоприятни условия: Айнщайн е предложил концепцията за атомна бомба, а Тесла – за лъчево оръжие. Става ясно, че атомната бомба може да бъде измислена, и са избрали този път.

eandt.theiet.org

Но в авиошоуто в Сингапур през февруари 2014 година израелската оръжейна компания „ Рафаел “ презентира лазерна отбранителна система, способна да смъква ракети с енергиен подтик. Футуристичното оръдие се назовава „ Железен лъч “. По създание това е високоенергиен лазер, който бързо нагрява задачите, към които е ориентиран. Става дума за самолети, дронове, ракети. Всичко, което може да послужи за офанзива над един град, може да бъде унищожено във въздуха от „ Железния лъч “. Звучи съвсем като Лъча на гибелта на Тесла.

Това е същата технология, за която Тесла приказва през 20-те и 30-те години – потребление на лъчеви оръжия за събаряне на ракети и снаряди.

Друга забавна разработка на великия академик е планът, по-известен като Филаделфийски опит .
Според отчетите тъкмо преди гибелта си Тесла работи с Алберт Айнщайн и военноморските сили на Съединени американски щати във Филаделфийската корабостроителница, с цел да основат електромагнитно невидимо покривало за военния транспортен съд „ Елдрич “. Опитвали се да основат „ стелт “ технология. Очевидно са инсталирали няколко бобини на Тесла, с цел да генерират плазма към кораба, а е добре известно, че това прави предметите невидими за радара. Но се случило нещо ненадейно. Корабът не просто липсващ от радара. Той липсващ изцяло, а когато се появил още веднъж, телата на част от екипажа били вградени в метала на кораба.

Тесла: Бъдещето ми принадлежи!

Загадъчните опити в Колорадо Спрингс и мистиката на миражите

Всичко е светлина! Интервю с Никола Тесла

За повече информация – книгата „ Проектът Монтоук ” (Оригинално заглавие – The Montauk Project (Experiments in Time , 1992), която може да намерите и в онлайн вид.

Дали Тесла е разкрил способи за пътешестване през времето и пространството?

Ако е по този начин, дали тайните на тази технология, дружно с чертежите за „ лъча на гибелта “, са измежду документите, които са иззети от ФБР след неговата гибел?

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР