В Ню Йорк на международния автомобилен панаир се проведе връчването

...
В Ню Йорк на международния автомобилен панаир се проведе връчването
Коментари Харесай

Международно автомобилно изложение в Ню Йорк: Това е най-красивата кола за 2024 г



В Ню Йорк на интернационалния авто панаир се организира връчването на влиятелните награди „ The Road to World Car 2024 “ и „ World Car Finals Powered by Brembo “. Между другото беше дадена и премия за най-красив автомобил през 2024 година

Носител на тази влиятелна премия е Toyota Prius.

„ Върнахме се първоначално, с цел да преоткрием Prius, мислейки дали просто ще създадем артикул, трансформирайки го повече в такси, или ще създадем нещо, което да завоюва сърцата. “ В последна сметка избрахме да създадем кола, която хората да обичат освен поради обективните й качества, само че и поради прочувственото преживяване от шофирането “, сподели Ясуши Уеда, основен инженер на Prius.

Жури от 100 изтъкнати интернационалните автомобилни публицисти от 29 страни избра спечелилите посредством скрито гласоподаване въз основа на техните оценки за всеки автомобил.

Всички транспортни средства, отговарящи на изискванията за другите категории на Световната премия за коли, автоматизирано дават отговор на изискванията за премията за най-красива кола за 2024 година Тази година се състезаваха общо 70 автомобила.


Дизайнерска комисия, състояща се от шест високо ценени международни специалисти по дизайн, беше помолена първо да прегледа всички номинирани и по-късно да направи къс лист с рекомендации за дефинитивно гласоподаване на журито.

Финалистите в конкуренцията за най-красив автомобил станаха " Форд Бронко ", " Ферари Пуросанге " и " Тойота Приус ". В последна сметка последният победи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР