В Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, Атланта и Лас Вегас

...
В Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, Атланта и Лас Вегас
Коментари Харесай

В бутиците на Gucci ще приемат плащане с криптовалути

В Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, Атланта и Лас Вегас за клиентите на Gucci ще бъде налична опцията за заплащане от своите крипто портфейли. За да се случи това на купувача ще бъде изпращана връзка на електронната му поща с QR код, който ще му разреши да извърши заплащането. В бутиците на италианския бранд ще се одобряват над 10 криптовалути, да вземем за пример, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Wrapped Bitcoin, Litecoin, Shiba Inu и пет типа монети, привързани към американския $. В Gucci може би ще бъде допустимо за разплащания и с Dogecoin.

" Gucci постоянно се стреми да употребява новите технологии, в случай че те могат да обезпечат по-добри и атрактивни условия за покупки за нашите клиенти ", споделя в публично изказване Марко Бицари, президент и общоприет шеф на Gucci. " Сега, когато ние можем на интегрираме криптовалутите в нашата платежна система, това ще бъде доста комфортно за тези от нашите клиенти, които биха желали да имат такава опция ".

През лятото от стилната къща възнамеряват заплащането благодарение на криптовалути да бъде въведено във всички бутици в Северна Америка. Освен това се планува клиентите да имат опция при връщане на дадена стока да получават парите си, конвертирани в критовалута. Освен Gucci заплащания в криптовалута одобряват Philipp Plein и Off-White.

По-рано стана известно, че Esquire, Cosmopolitan и други издания на Independent Media ще бъдат преименувани.

Италианската първокласна фешън къща от висок клас Gucci
е основана във Флоренция. Нейните продуктови линии включват чанти, подготвени за носене, обувки и аксесоари, грим, аромати и украса за дома. Gucci е учредена през 1921 година от Guccio Gucci във Флоренция, Тоскана. Под управлението на Aldo Gucci (син на Guccio), компанията стана международно известна марка, икона на италианската Dolce Vita.

През 1999 година холдинговата компания Gucci Guccio Gucci SpA е купена от френския конгломерат за първокласни артикули Pinault Printemps Redoute, който по-късно става Kering.

Името " Gucci " се трансформира в едноименно прилагателно " I feel Gucci! " и " Това е толкоз Gucci! ", с цел да опише нещо, което се усеща като високопарния разкош на Gucci. Най-ранният прочут образец за потреблението на думата в този смисъл се намира в изданието на Harper`s Bazaar от септември 1999 година, в което артистът Лени Кравиц разказва спалнята си като „ доста Gucci “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР