В няма общност, която да е повлияла на Братислава и

...
В няма общност, която да е повлияла на Братислава и
Коментари Харесай

Чехия и Словакия: Никой не ни влияе за позицията по разширяването на ЕС

В няма общественост, която да е повлияла на Братислава и Прага да блокират предложенията за изводи на Съвета на Европейски Съюз по разширението. Това споделиха в взаимно изказване посланикът на Словакия в Скопие Хенрик Маркуш и краткотрайно ръководещият посолството на Чехия Любомир Пшенка.
За страдание, избрани общности в Северна Македония започнаха да популяризират погрешна информация, че са повлияли на решението на Прага и Братислава, обвързвано с процесите в. Нито чешката, нито словашката дипломация са осведомени за съществуването на опити за лобиране, които да повлияят на процеса на взимане на решение в Прага и в Братислава “, се споделя в изказването.
 Кънев: Има нещо, което не разбираме по македонската тематика Кънев: Има нещо, което не разбираме по македонската тематика
" Страхотна История.БГ. Журналистите се оказаха на по-голяма висота от доста професионални историци по тематиката Македония. Защото с изключение на да...
Уточнява се, че след „ уговорката предходната седмица при изработването на заключенията на Съвета по отношение на разширението, Чешката република и Словакия ясно са уведомили за събитията, поради които не се съгласиха с предложенията за изводи на Съвета. Това беше направено със взаимно изказване на министрите на външните работи на Чехия и Словакия “, се споделя още в позицията на дипломатическите представителства. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР