В няколко големи мултинационални компании у нас е започнал процес

...
В няколко големи мултинационални компании у нас е започнал процес
Коментари Харесай

КТ Подкрепа: Не напускайте работното си място, борете се за него

 В няколко огромни мултинационални компании у нас е почнал развой на замяна на старите служащи. Бизнесът се възползва от свиващите се благоприятни условия за намиране на работа заради корона рецесията - приключва остарели контракти и наема нови чиновници на по-ниски заплати.

За това сигнализира Ваня Григорова от КТ " Подкрепа ". Тя поучава всички работещи, на които договорът е неопределен, да не се съгласяват на преустановяване по взаимно единодушие, тъй като губят всичко.

" А най-добре не се съгласявайте да си тръгнете изобщо, тъй като на идващото работно място с висока възможност изискванията ще бъдат по-лоши ", предизвестява специалистът. 

Григорова поучава хората да се самоорганизират с сътрудниците си и да се пазят, преди да ги извикат при отговорника по " Човешки запаси ". След това мъчно ще реагирате съответно на натиска на адвокати, HR-ри, бригадири и други надзорници, споделя още специалистът. 

И тук идва главният съвет: Не напускайте работното си място, борете се за него! Ако в този момент напуснете в този момент, ще бъдете наети на по-ниска заплата, моли Ваня Григорова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР