В нумерологията 8 е числото на безкрайността. То е енергията

...
В нумерологията 8 е числото на безкрайността. То е енергията
Коментари Харесай

Oтваря се мощен портал този уикенд: как да използваме Лъвската порта, за да осъществим мечтите си

В нумерологията 8 е цифрата на безкрайността. То е силата на овластяването. Това число дава плод на напъните и желанията, които се демонстрират в материалния свят. Неговата мощ се крие в способността му да прояви желанията ни на всяко равнище.

Когато се появи осмица, тя усилва всичко, към което е ориентирана като лазер.

Присъствието на силата на Лъвската врата е синхронизирана със сърдечния център и въплъщава чертите на Лъва - храброст, мощ и изложение. Този портал придвижва цялото човечество в идната ни фаза, където върхът е концентриран върху безусловната обич. Другият феномен, който ще изгрее на небосвода, е съвпадането на звездата Сириус (най-ярката звезда на небосклона) с нашето Слънце.

Разбира се, всеки развой на прераждане е в идентична степен мъчителен и трогателен. Този развой бележи прекосяването от "сега " в "новото в този момент ". Подтиквани сме да се освободим от всичко, което не служи на нашето най-висше проявяване. Независимо дали става дума за токсични взаимоотношения, остарели способи на мислене или привички, всички ние се изправяме пред точката на преоткриване.

Вижте по какъв начин да употребявате тази сила съгласно астролозите в галерията.
 Как да използваме огнената сила на Лъвската врата  Как да използваме огнената сила на Лъвската врата  Как да използваме огнената сила на Лъвската врата  Как да използваме огнената сила на Лъвската врата
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР