В новогодишната нощ тържествено ще приемем оставката на 2018 година

...
В новогодишната нощ тържествено ще приемем оставката на 2018 година
Коментари Харесай

"Господари на ефира" ще приемат оставката на старата година

В новогодишната нощ тържествено ще приемем оставката на 2018 година с двучасовото предаване на " Господари на ефира ".

Празнично въодушевление няма да липсва, тъй като ще вдигнем градуса с шестимата водещи Мария Игнатова, Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Румен Угрински и Ненчо Балабанов. Седмият член от състава на " Господарите " – Герасим Георгиев-Геро ще направи особено включване от театъра, където приготвя следващата взривяваща режисура, а танците още веднъж ще се управляват не от три, а цели пет Адреналинки.

Новогодишното шоу крие доста развлечение и изненади за всички фенове. Пригответе се за доста гафове и смях, тъй като ще забележим най-хубавото от предаването през миналата година по месеци.

В специфичното " Политическо кабаре " ще се надпяват водачите на родните политически партии. Отново ще чуем и какъв брой безапелационни могат да бъдат някои от тях на музикалната сцена с най-хубавите им осъществявания за 2018 година от рубриката " Тинтири-минтири ".

Ще си напомним още кои бяха най-знаковите тематики през годината от работата на храбрите кореспонденти в битката с несправедливостите. Освен това, някои незабравими герои на предаването ще се изповядат пред любопитната кореспондентка Пополина VOX.

Ще чуем още един ненадейно забавен " Рап-дебат ", в който рими ще премерят Дядо Коледа, Дядо Мраз и Банго Васил.

Няма по какъв начин да пропуснем да изпратим годината без обичаната селекция от автогафове на водещите, които персонално ще ни показа мастър-шефът на шоуто - Джуди Халваджиян!

Нека дружно уволним остарялата година в смях, развлечение и песни с двучасовото шоу  " Господари на ефира ", 31 декември, от 20:00 часа, по NOVA.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР