В Ново село се откри обновеното с 200 000 лева

...
В Ново село се откри обновеното с 200 000 лева
Коментари Харесай

Откриха обновеното читалище в Ново село

В Ново село се откри обновеното с 200 000 лв. читалище, заяви кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев, който похвали сътрудника си Иван Стойчев.

Ремонтът включва заменен покрив, дограма, подова настилка, актуализирани тавани, нова мазилка, осветяване, нови столове за комфорта на всички гости, актуализирана библиотека.

За последния мандат ремонтирахме всички читалища на територията на общината и от вътрешната страна и извън, сподели Мараджиев, който е претендент на ГЕРБ за трети следващ мандат.

Остава една капчица задоволеност и като погледнеш обратно си казваш – успяхме да запазим българщината и културата. А когато видиш цялостни зали, това значи, че си сбъднал не твоя фантазия, а на доста други хора и продължаваш със идващото предизвикателство – добавя Мараджиев.

Това съм аз, човек с доста сбъднати фантазии! Знаете ли за какво? Защото даже и с номер 7 имам дързостта да бъда първи! И в бюлетината ориста отреди да сме преди всичко. Така, че елементарно е! Трудното е след 29-ти! Но знам посоката и дружно продължаваме! – заключи кметът на община Стамболийски.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР