В новия топ 10 рейтинг има три модела от фамилията

...
В новия топ 10 рейтинг има три модела от фамилията
Коментари Харесай

iPhone 15 Pro е най-бързият смартфон на Apple, но не влезе в челната петица на класацията на AnTuTu за най-бързите iOS устройства

В новия топ 10 рейтинг има три модела от семейството iPhone 15.

Екипът на известния бенчмарк AnTuTu разгласява нова месечна ранглиста на най-производителните мобилни устройства на Apple. Според резултатите от месец ноември другите версии на iPad Pro не престават да заемат първите три места.

В същото време смарт телефоните от новата серия iPhone 15 във връзка с продуктивността се показват в действителност сносно, макар че не са чак фантастични. iPhone 15 Pro заема шесто място и в този момент е най-производителният измежду смарт телефоните на Apple, а на седмо място е iPhone 15 Pro Max.

Следват ги миналогодишните iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max, а iPhone 15 Plus добавя челната десетка. Базовата версия на iPhone 15 е класирана едвам на 11-о място.

Данните са събрани за интервала от 1-ви до 30-ти ноември 2023 година Трябва да се означи, че таблицата демонстрира междинните, а не най-високите резултати, и за всеки модел са употребявани резултатите от най-малко 1000 теста.

Всъщност, напълно разумно, съвсем няма разлика със същата ранглиста от месец октомври. Различни са единствено точките от другите тествания вероятно тъй като потребителите са съумели да създадат повече проби от бенчмарка AnTuTu и резултатите са се осреднили малко повече.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР