В новия сериал Господин Х и морето“ Калин Врачански попада

...
В новия сериал Господин Х и морето“ Калин Врачански попада
Коментари Харесай

Щастието споходи Калин Врачански, най-сетне откри жената на живота си

В новия сериал „ Господин Х и морето “ Калин Врачански попада в комични любовни обстановки с четири разнообразни дами. В действителния живот обаче секссимволът на родното кино към този момент се е кротнал в сърцето на една жена, която на този етип държи надалеч от светската суетност.
Откакто завърши бурната му връзка с актрисата Силвия Петкова, любовният живот на Врачански е затулен в тайнственост. Преди време клюката го забърка в спекулация с одеве разведената Мариана Векилска, само че нито тя, нито той потвърдиха това. И да е имало нещо посред им, явно е било мимолетно, откакто тв водещата напуща страната и се откри в Брюксел.

С днешна дата Калин Врачански признава, че е влюбен и има жена до себе си. „ Наистина сега съм влюбен. Ще кажа единствено, че тя е страхотна. И се веселя, че е попаднала на подобен мъж като героя ми. С нея се усещам добре, кара ме да се усмихва “, споделя артистът.
Откакто е с актуалната си другарка, Врачански е обърнал тил на всички остарели и неангажиращи бройки. В плейбойските му години не си е поставял спирачки и е опитвал от всичко, и по доста. Сега обаче е като кон с капаци за дамите към себе си. „ Когато е самичък човек, обикновено е да пробва.

Когато съм влюбен обаче и имам всичко належащо, за какво ми е да диря друга?! “, споделя синеокият Калин.
Дамата на сърцето му обаче занапред да знае, че в случай че връзката й с Врачански се задълбочи, няма да се види в бяла рокля. Понеже артистът е твърдо срещу брака.
На правилото е, че двама души могат да живеят прелестно и без подписа в общината.
„ Може някои да ме съдят, само че считам,
че подписът по-скоро единствено може да скапе една връзка “, изяснява Калин.

Вталил се е със 7 кг. Но не от обич, а поради ролята си в „ Господин Х и морето “. Когато правели пробите, решил, че би трябвало да е малко по-втален и почнал интензивно да тренира.
Заради специалността му непрестанно му се постанова да качва или да смъква килограми. За „ Като две капки вода “, да вземем за пример, се освободил от повече от 10 кг. А за ролята си във „ Франкенщайн “ пък качил толкоз.
„ Тогава носех на всички места със себе си кутии домашно приготвена храна,защото трябваше да хапвам по пет пъти дневно “, спомня си Врачански.
Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР