В новия пъзел сред блестящите ключове с различни форми и

...
В новия пъзел сред блестящите ключове с различни форми и
Коментари Харесай

Тест: Броят се на пръсти тези, които могат да видят камбанката за 11 секунди

В новия пъзел измежду блестящите ключове с разнообразни форми и цветове е скрита камбанка. Вашата задача е да я намерите, само че имате 11 секунди, с цел да извършите всичко. 

Британското издание The Mirror предлага да проверите наблюдателността си. Днешният пъзел тества вашите умения за наблюдаване и внимание към детайла.

Игрите и провокациите за подготовка на мозъка са чудесни за възстановяване на паметта и концентрацията. Като отделите време за решение на забавни проби, можете да превключите вниманието си и да принудите мозъка си да работи по друг метод.

Освен това образните пъзели са превъзходен метод да се забавлявате. Този финален пъзел обаче може да ви накара да отделите повече време за него, в сравнение с допускат създателите му.

Новият пъзел е лъжливо елементарен, само че единствено 3% от участниците в теста са съумели да намерят камбанката, скрита измежду ключовете, за 11 секунди. Според основателите на пъзела има три съществени типа илюзии, само че всички те съчетават изкуство и просвета, употребявайки остроумен трик, с цел да ви накарат да отклоните мозъка си от задачата, която ви следва.

На изображението можете да видите доста сребърни, бронзови и златни ключове, които се пресичат един с различен. Всеки от тях свети, създавайки чувство за триизмерност.

Ключовете имат няколко разнообразни форми, които се повтарят в цялото изображение, само че пъзелът включва и обилие от прави линии. Всичко това дружно основава заблуда, в която камбаната е ловко скрита посредством сходни форми и нюанси.

Блестящите и искрящи предмети се повтарят и пречат на човек да извърши бързо задача, отвличайки вниманието от главната цел. В този случай е елементарно да пропуснете камбанката, тъй като човешкият мозък се концентрира върху скоростта на осъществяване на задачата, а не върху обекта, който се опитваме да намерим. Ако към момента не сте намерили камбаната и желаете подсказка, погледнете още веднъж долу вляво на изображението.

Можете да ревизирате сами, като разгледате фотографията по-долу.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР