В новия епизод на уеб сериала , който завладя зрителите

...
В новия епизод на уеб сериала , който завладя зрителите
Коментари Харесай

Стари познанства и вълнуващо откритие в новия епизод на „Канага“

В новия епизод на уеб сериала, който завладя феновете във, квантовият физик Мардин посещава остарял другар на изчезналия си татко. Срещата, носеща доста носталгични усеща, буди още повече въпроси за предишното и го води до следващия портал към.

С вярата да разбере освен това за изчезналия си татко, Мардин се среща с локален врач. От диалога физикът схваща, че в осъществяването на задача си татко му заплашва персоналните ползи на авторитетни персони. Кои са те и имат ли нещо общо с изгубването на археолога?
 Канага NOVA
Тайните , които разкрива лечителят пред Мадрин, не стопират до тук. Той споделя за срещата си с потърпевшия мъж от виденията на физика. Само с едно допиране лечителят води Мардин на странствуване във времето и пространството. Когато се завръща от него, физикът се насочва към следващата антична околност – Дара.

В разкопките се крие пещерата от последното привидение на младия академик. Там той открива античен надпис, в който са заключени координатите на идващото осведомително поле.-->

Кое е мястото, което посещава Мардин? Каква е връзката сред древността, науката, технологията и свободата? Не пропускайте да наблюдавате в новия епизод на единствено във.

Може да следите всяка сряда във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР