В новия брой на вестник Марица“ сме ви подготвили селекция

...
В новия брой на вестник Марица“ сме ви подготвили селекция
Коментари Харесай

Четете в Марица - Защо петима от РЗОК попаднаха в ареста

В новия брой на вестник „ Марица “ сме ви подготвили селекция от най-важните събития в осведомителния поток, гарнирани с вълнуващи случки от града, задълбочени разбори и развлекателни четива. Ето част от тематиките, които подбрахме, с цел да могат читателите ни да бъдат още по-добре осведомени:

- Защо петима държавни чиновници, част от които заемат висши постове в РЗОК, попаднаха в полицейския арест? Става ли въпрос за рушвет и какви са хипотетичните претекстове за осъществяване на сходно закононарушение? Има ли други забъркани и става ли въпрос за спор на ползи?

- Край на бизнеса с медицински бележки в учебните заведения и платените отсъствия. Досегашните училищен бележки отиват в историята. Въведена е нова функционалност, която с изключение на всичко пази и персоналните данни на вашето дете. Какви са новостите, очаквайте в утрешния брой!

- Темата на „ Марица “: Стадионите в Пловдив: Дали ПФК Ботев ще успее да построи Колежа и ще дадат ли от локалната администрация още време на канарчетата? Какво се случва с най-централния стадион в Пловдив „ Тодор Диев “? Има ли бъдеще това спортно оборудване и къде се подрежда то в дългия лист с планове на администрацията?

- Как Мая Манолова оказа помощ на пловдивски шивачки да подадат молбите си за овакантяване. Ще има ли това резултат и ще получат ли трудещите си дължимите им заплати и компенсации?

- Путин ни гледа от всеки завой към Альоша

- Защо писателката Ивинела Самуилова моли „ Да създадем „ тялото ” на България годно за обитаване “?

- Очаквайте цели четири страници от постоянното ни приложение „ Здраве “ . Акцентите на следващия ден падат върху идния сезон на травмите и хапещите гадини. Как да реагираме при захапване от змия или кърлеж? Включили сме потребни препоръки за използване на първа помощ и отговора на въпроса „ по какъв начин телата на децата ни реагират при дълготрайно седене пред компютъра “.

Освен всичко това, екипът на вестник „ Марица “ ще зарадва читателите си с най-интересното от света на спорта, любопитни злословия и всемирски летописи и други занимателни и вълнуващи четива. От пловдивчани – за пловдивчани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР