В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в Марица: Всеки четвърти млад българин - дипломиран...

В новия брой на вестник „ Марица” може да прочетете следните забавни тематики, изявленията и разработки.

Всеки четвърти млад българин - квалифициран лентяй

Голяма част от младежите, приключили обучение, не работят по специалността или изобщо не работят. Според някои анализатори университетите у нас не престават да печатат дипломи без покритие и създават безделници. Според други, казусът е в огромния разнобой сред упованията на работодателите и тези на неотдавна приключилите висшето си обучение.

Прекрояват бюджета на Пловдив поради остарели отговорности

Бюджетът на Община Пловдив, признат при започване на март, още веднъж е една от най-важните тематики на днешната сесия на локалния парламент, откакто актуализацията не получи утвърждение на две предишни съвещания.

Нидал Алгафари: Управлението ще се взема решение в кабинета на Трифонов

След конференцията на господин Трифонов е ясно, че ръководството ще се взема решение в неговия кабинет. Така че какви ще бъдат марионетките като министри, няма никакво значение. Това разяснява за „ Марица “ Нидал Алгафари, анализатор и политически пиар.

Закриват 9 паралелки и половина след 7. Клас

С решение на Регионалното ръководство на образованието се закриват 9 паралелки и половина с банкет след 7. клас в гимназиите в Пловдивска област. Половинката е, тъй като в дуална форма към този момент се позволява да съществуват и толкоз малобройни класове, с цел да се запазят специалностите и да се поддържа ученето посредством работа.

Елитно стадо от козите " Боер " ще отглеждат в Лилково

Втората българска плантация с животни от профилираната за рандеман на месо порода ще се построява още веднъж в Пловдивско.

Свиват перките на имитаторите на бяло саламурено сирене

Затяга се контролът върху производството на млечните артикули. Министерският съвет одобри Наредба за характерните условия към тях. Нормативният документ бе импортиран на 28 юли от министъра на земеделието проф. Христо Бозуков. Основната цел е да се стопират порочните практики да се оферират фалшификати за " бяло саламурено сирене ".

Петя Буюклиева ожени сина си

Певицата Петя Буюклиева изживя един от най-паметните и щастливи дни в живота си, тъй като ожени сина си Тони за красива албанка.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР