В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в Марица: Цариците на розите представят Карлово в Р...

В новия брой на вестник „ Марица” може да прочетете следните забавни тематики, изявленията и истории:

Възстановяват оградата на рисковия тютюнев склад

Собственикът би трябвало да възвърне оградата на бул. " Христо Ботев " до някогашния тютюнев склад против Сточна гара. Това разпореди през вчерашния ден кметът Здравко Димитров във връзка на падналите пана около тротоара.

Подпалвачът на таксита - чиновник в охранителна компания

Районният съд в Пловдив остави за непрекъснато в ареста подпалвача Георги Шиков, който опожари 8 коли в пловдивското село Ягодово.

По време на гледането на мярката му за неотклонение стана ясно, че 27-годишният Шиков е чиновник в огромна охранителна компания. От държавното обвиняване желаеха най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Цариците на розите показват Карлово в Русия

Цариците на розите Яна Цветкова и Виктория Трифонова показаха забележителностите и хубостта на Карлово в онлайн среща със свои връстници от съветския град Владимир

Проф. Мермерски: Джинджифил и куркума убиват COVID-19

Преборих се с COVID-19 за броени дни. Помогна ми естественият артикул във тип на спрей, който към този момент е оказал помощ да стотици хора да се оправят със болести, изключително на дихателната система.

Това описа в разгара на третия пик на пандемията проф. Христо Мермерски, един от най-хубавите български специалисти в областта на здравословното хранене и естествената медицина, създател на 31 книги.

Фризьорът на НиЛо закусва с жирафи

Най-известният коафьор в България Венелин Кондаков закуси в екзотична конюнктура, а компания му правеха два жирафа. Единият надничаше в чашата му с кафе.

Дрехата е оръжие за дами с темперамент. Това признава в изявление дизайнерът на звездите Невена Николова, която " Дейли Телеграф” подреди до „ Долче и Габана”, „ Шанел” и „ Версаче”. какво сподели още николова четете в изявление на " Марица "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР