В новина, която би разплакала Lorax, крадци с моторни триони

...
В новина, която би разплакала Lorax, крадци с моторни триони
Коментари Харесай

Крадци с моторни триони преследват 150-годишни маслинови дървета: „Вие убивате собствената си история“

В вест, която би разплакала Lorax, крадци с моторни триони отсичат 150-годишни дървета, от време на време не оставяйки нищо с изключение на дънер там, където в миналото са стояли.

Променящите се метеорологични модели, породени от човешката активност, предизвикаха безпорядък на производителите на маслини по целия свят, намалявайки продукцията им и причинявайки скок на цените на зехтина.

Както се оповестява от Associated Press, тези растящи цени в този момент са опция за печелене на пари за нарушителите в Средиземноморието.

Съобщения за навлизане в хранилища, разреждане на първокачествен нефт с по-ниски артикули и подправянето на данни за доставка се разраства в Гърция, Испания и Италия, където процъфтяват маслинови градини. Сега, оповестява изданието, банди с моторни триони режат натоварени с маслини клони и даже цели дървета от неохраняеми горички.

„ (Крадците) търсят тежко натоварени клони и ги режат “, Нейлос Папахристу, който ръководи мелница за маслини и горичка в фамилен бизнес от четвър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР