В нова връзка и бременна - едва ли точно така

...
В нова връзка и бременна - едва ли точно така
Коментари Харесай

Дни преди раждането: Джулката не спира да обикаля хотели, трапези, заведения

В нова връзка и бременна - надали тъкмо по този начин си е представяла Джулиана Гани, че ще посрещне коледните празници тази година. Но в последна сметка всеки получава това, за което се е трудил. 

И по този начин - остават броени дни до появяването на " дребното знамение " в живота на силиконката и половинката ѝ Теодор. " Уют, семейство топлота. Имам всичко ", написа тя под фотографията нагоре. 

Виж още: Когато ориста не е на твоя страна: Сълзи по празниците за Мирела от " Игри на волята "!

Тя евентуално е от новия ѝ дом с Теодор, от който още веднъж лъха на топлота и уют. Но очевидно спокойствието бързо е завършило, защото Джулката към този момент се тагва от хотели, заведения и разкрасителни салони. 

По празниците дребният Давид, синът на Джулиана Гани от връзката с Илиян Найденов, бе с майка си. По-рано тя разкри, че точно това е проектът - по Коледа да са дружно, а за Нова година Давид ще бъде с татко си.

Това несъмнено е много разумно, поради наближаващата среща на Джулката с второто ѝ дете, което още веднъж ще бъде момченце. 

Виж още: Щура, луда, фамилна! Евгения Джаферович сподели нейната великодушна 2022 г. 

Припомняме ви, че точно по Нова година се роди и Давид. Неговото раждане беше предавано съвсем в действително време на сторита в профила на Илиян. По-късно Алекс Богданска разкри името на Давид, макар че Джулката дълго време го криеше. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР