В нощта срещу петък влизат в сила новите мита на

...
В нощта срещу петък влизат в сила новите мита на
Коментари Харесай

Влизат в сила новите мита от 25 % на САЩ срещу някои стоки от Китай


В нощта против петък влизат в действие новите мита на Съединени американски щати в размер от 25 % за някои артикули от Китай. За това, че на митническите служби на Съединени американски щати е разпоредено да събират мита от тази дата се споделя в обяснения на представителя на Съединени американски щати в комерсиалните договаряния Робърт Лайтхедър. Съобщението е било оповестено на 15 юни на уеб страницата на представителя, оповестяват непознатите организации.

Митническите и гранични служби на Съединени американски щати ще стартират да събират спомагателни мита от 6 юли 2018 година, се споделя в разясненията.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по-рано предложи въвеждане на вносни мита от 25 % за някои артикули от Китай, на обща стойност от 50 милиарда евро годишно. Това ще засегне една десета част от китайския износ за Съединени американски щати. В публикувано изказване на американския президент се споделя, че Вашингтон ще вкара спомагателни мита, в случай че Пекин отговори на към този момент въведените.

Китай съобщи, на това, че от същата дата вкарва 25-процентни мита върху 659 продукта, внасяни от Съединени американски щати.

В изказване на комерсиалното ведомство на Китай се споделя, че Съединени американски щати са нарушили разпоредбите на Световната комерсиална организация и са почнали най-голямата в историята комерсиална война, въвеждайки 25 % мита за артикули от Китай.

Съединени американски щати на 6 юли започнаха да взимат 25 % вносни мита за някои артикули от Китай за сумата от 34 милиарда американски $, Съединени американски щати нарушиха разпоредбите на

Световната комерсиална организация и предизвикаха най-голямата в историята комерсиална война, се споделя в изказване на министерството.
В очакване на началото на новата фаза от комерсиалното противопоставяме сред Съединени американски щати и Китай в четвъртък множеството от фондовите показатели в Азиатско-Тихоокеанския район приключиха търговията при минусови стойности.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР