В нощта на убийството вече спях. Децата ме събудиха и

...
В нощта на убийството вече спях. Децата ме събудиха и
Коментари Харесай

Илиев: Опитах се да спася приятеля си, но той издъхна в ръцете ми. Докторът каза няма да го бъде

В нощта на убийството към този момент спях. Децата ме разсъниха и ми споделиха, че става нещо на открито с един мой другар. Празнували са раждането на сина му. Веднага без да мисля, слязох да видя какво става. Приятел на щерка ми слезе долу и видя, че на тротоара до игрището лежи мъж. Един различен мъж държеше някаква забрадка или блуза и притискаше региона под брадата му. 

Това описа пред Нова тв Ангел Илиев за убийството в столичния кв. Люлин, станало в неделя вечер. Причината е междусъседски спор за звук, който обаче приключи съдбовно. 

Попитах какво става, а той отвърна, че са го наръгали. Казах му да ми покаже. Имам някакви знания и видях, че раната е на към 10 см от гръкляна вдясно. Не течеше на открито, а евентуално беше тръгнала във вътрешността. Нападателят към този момент го нямаше, описа той. 

Видели са го хората обаче. Всички се опитахме да помогнем да спасим момчето. Смених индивида, който притискаше раната и аз започнах да го прилепям, пробвах се да го събудя с шамарчета, с цел да го възбудя, само че той единствено изхрипа, ритна с крайници и край. Той умря в ръцете ми, спомня си Илиев. 

Лъжа е,  че момчето е умряло в колата за спешна помощ. Поредната неистина. Линейката пристигна след повече от 30 минути. Докторът слезе, видя раната, махна с ръка и сподели " няма да го бъде ".

Много хора са видели нападателя, дали са показания. Този човек е прочут, живее във входа на третия етаж. Не е слух, че използва опиати. Той е наркоман, който както желае да го приема. Създавал е проблеми на моите деца и на други деца. Той е несъответстващ, уточни той.

Къде са институциите? Къде е Бърза помощ? Лекар ли е това!?,допълни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР