В нощта на 13 август 2011 година семейството на уличен

...
В нощта на 13 август 2011 година семейството на уличен
Коментари Харесай

Свръхестествена сила запали дом на семейство

В нощта на 13 август 2011 година фамилията на махленски продавач от град в Югоизточна Турция е събудено от пожар.

Семейството има четири деца и живее в тристаен апартамент. По незнайни аргументи съвсем цялото имущество и мебелите в дома им са развалени от незнаен източник на пожара. Някои неща са леко наранени от пламъците, само че доста са изгорели напълно.

Следи от пожар са открити даже по голия таван, както и тук-там, които по принцип са незапалими.

Пожарникарите не съумяват да открият повода за пожара. Електротехниците също не откриват повреди по окабеляването в жилището. Те са безапелационни, че пожарът
не е зародил от късо съединяване
Семейството и техни съседи стартират да приказват, че пожарът е породен от свръхестествени сили.

 Свръхестествена мощ пали дом на семейство

Постепенно семейство Топрак се успокоява и счита случилото се просто за случай. Но доста скоро в дома им още веднъж стартират да изгарят разнообразни неща.

Тези спонтанни пожари се появяват от време на време, през няколко месеца. Те пораждат по друго време от денонощието, както върху голия таван, по този начин и върху облеклата, молитвените килими, даже в хладилника и заключените дрешници.

Незнайно за какво, само че огненият палавец си харесва дребната щерка на фамилията Мелек. Веднъж, когато е на учебно заведение, горните й облекла
тетрадки и учебници пламват
Този чудноват случай провокира неправдоподобен интерес у медиите. Още повече, че върху нещата на момичето не е открита запалима течност или каквато и да е друга причина за пожар.

Семейството се принуждава да спи на двора, навън. Но малко по-късно и в двора стартират да пламват странни пожари.

Според локалния мюфтия отговорен за пожара е огнен джин. Според исляма джиновете са духовни същества, които могат да бъдат и положителни, само че и зли. Няколко пъти се пробват да прогонят джина с молебствия, само че нищо не дава резултат.

До март 2013 година родителите и децата живеят в шест разнообразни къщи, само че всякога огненият призрачен сън се повтаря. За седем месеца са регистрирани най-малко 300 пожара.
Духът на удавило се през 1915 година момиче се появи на фотография
Австралийско семейство съумя да се фотографира с духа на 13-годишно момиче, удавило се преди 100 години.

 Свръхестествена мощ пали дом на семейство

Това се случва в австралийския щат Куинсланд по време на излет на въпросното семейство и една близка другарка, решили да се разхладят от високите температури във водите на локална река.

В разгара на къпането майката Ким Дейвидсън взема решение да си създадат фотография, само че остава безусловно изумена от сниманото изображение, защото на него напълно ясно се вижда и наличието на някакво непознато дете, което не се намира дружно с тях в реката в този миг.

Това се удостоверява и от останалите членове на шокираното семейство, както и от приятелката, като само една от дъщерите на Ким се оплаква, че
нещо я е хванало за крайници
по време на плуване.

Впоследствие въпросното изображение с австралийското семейство и снимания дух е качено във виртуалната мрежа, предизвиквайки многочислени и спорни мнения. Някои даже изричат съмнение, че става въпрос за духа на удавилата се през 1915 година 13-годишна Дорин О’Съливан.

 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР