В никакъв случай това не е намеса или скъсване на

...
В никакъв случай това не е намеса или скъсване на
Коментари Харесай

Караянчева: Борисов чува тревогите на българите

В никакъв случай това не е интервенция или разкъсване на връзката сред нас и държавното управление. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в предаването „ Неделя 150 “ по БНР по отношение на разпореждането на премиера Бойко Борисов парламентарната група на партията да не гласоподава импортираните промени в Кодекса за застраховането, до момента в който не бъдат подложени на необятен публичен спор.
„ Това е чуване на всяка една паника и реакция на българските жители, с цел да не се получи нещо, което не би допаднало като политика на българските жители. Защото работата на държавното управление и на нас като парламент е да работим в интерес на българските жители и аз също съм за подобен спор по всяка една тематика “, разяснява Караянчева, съобщи " Фокус ".
Тя уточни, че има планувано публично наказание в самото съвещание на бюджетна комисия в четвъртък и там ще стане ясно тъкмо защо иде тирада в тези промени. „ Като ръководител на партията господин Борисов има право да изрича да изрича мнение и като партиен водач, още повече, че той е министър-председател и дава отговор за политиките в страната “ добави председателет на Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР