В никакъв случай не се чувствам наказан. Това заяви в

...
В никакъв случай не се чувствам наказан. Това заяви в
Коментари Харесай

Хасан Азис: Промяната е закономерна, ще работя за избирането на Ерол Мюмюн за кмет на Кърджали

В никакъв случай не се усещам осъден. Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия актуалният кмет на Кърджали доктор инж. Хасан Азис.

Във вторник стана ясно, че след 20-годишно ръководство, той няма да е претендентът на Движение за права и свободи за идните кметски избори. Решението е взето от управлението на партията, която е решило да издигне кандидатурата на банкера Ерол Мюмюн за претендент за кмет на Кърджали.

Д-р инж. Хасан Азис съобщи, че решението не е било изненада за него. Определи опцията 20 години да е отпред на Кърджали като невероятна опция, за което благодари на партийното управление, на почетния ръководител на партията Ахмед Доган и на всички поданици на града.

" 20-те години са една добра препоръка за работата на един кмет, изключително, когато става дума за Кърджали. В този смисъл за мен тази смяна, която идва е закономерна и се надявам нашият претендент - млад, упорит, позитивен, с виждане за развиване на Кърджали и общински консултант през предишния мандат, да продължи да надгражда ", сподели доктор инж. Хасан Азис.

По думите повече от шест часа в границите на два тура са дебатирали претендентите по време на станалия прочут " изпит за кмет " при почетния ръководител на партията Ахмед Доган.

" Не приказваме за предимство, за взет или за изгубен изпит, не приказваме за победител и победени, а за последователност, надграждане и поредна политика на Движение за права и свободи ", сподели актуалният кмет на Кърджали.

Той уточни, че огромният изпит занапред следва - изборите. Д-р инж. Хасан Азис съобщи, че ще бъде част от акцията на Движение за права и свободи за локалните избори и ще работи за претендента Ерол Мюмюн.

Настоящият кмет на Кърджали съобщи, че се усеща горделив, благополучен и задоволен, а града дефинира като столица на толерантността.

Цялото изявление може да гледате във видеото

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР