В никакъв случай г-жа Радева не е шофирала автомобила, не

...
В никакъв случай г-жа Радева не е шофирала автомобила, не
Коментари Харесай

Шефът на НСО пред 24 часа: Полицаите не са разпознали колата. Радева не може да е шофирала


В никакъв случай госпожа Радева не е карала автомобила, не е имало гонене в София с патрулки. Тя е била в колата с защитата си и с водача. Това съобщи шефът на НСО в оставка ген. Ангел Антонов, представен от " 24 часа " във връзка излезлите информации, че две патрулки са преследвали Мерцедеса на първата дама Десислава Радева нощес в София.

Не става въпрос за случай, имаме нарушена съгласуваност сред обособените служби - не са разпознати колите, безапелационен бе ген. Антонов. Случват се сходни случаи, само че ще търсим първопричината откакто проучваме обстановката, добави той. И изясни, че всички останали детайлности ще ги опише след привършване на инспекцията.

Не става въпрос за гонки, нито за опозиция. Ще се разберем с сътрудниците и ще си сътрудничим за изясняване на случая, сподели ген. Антонов.

" Не може по този начин безконтролно да се приказва, че госпожа Радева е карала автомобила. Как си представяте ВИП-лицето да кара автомобила - това е невероятно ", отсече шефът на НСО. В момента правим инспекция по цялостната обстановка към случая и ще се изяснят всички детайлности и всичко, което се е случило. Докладват ми се нещата и ще се извършат и спомагателни инспекции, до момента в който имам тази опция, добави ген. Антонов.

Ако има нарушавания от наша страна от сътрудниците - ще се вземат ограничения от управлението. Ще го координирам с сътрудниците от Жандармерията, които са си правили непрекъснатата си работа, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР