В невероятен скандал се забърка общинският съветник в Созопол Илиян

...
В невероятен скандал се забърка общинският съветник в Созопол Илиян
Коментари Харесай

Хванаха общински съветник да краде дистроник от скъп автомобил

В необикновен скандал се забърка общинският консултант в Созопол Илиян Стефанов, научи " Флагман ". Стефанов е хванат да краде скъпа част от Ауди S8 на паркинг на " Какао бийч " в Слънчев бряг по време на закриването на летния сезон.

36-годишният Стефанов, който си изкарва прехраната като треньор по битка в бургаското спортно учебно заведение „ Юрий Гагарин ”, отмъкнал дистроника от скъпарската лимузина, която била благосъстоятелност на авторитетен предприемач в курорта. На всичкото от горната страна се оказало, че двамата със Стефанов били познати.

Общинският консултант бил издирен и хванат от чиновници на РУ-Несебър. Първоначално той опитал да заблуди ченгетата, казвайки, че до момента в който давал на заден със личния си автомобил, блъснал Ауди-то, а частта паднала и той я прибрал с желанието след това да я върне на притежателя. След като обаче научил, че всичко било записано на камерите на близко заведение, си признал.

Той е общински консултант втори мандат в Созопол. Негов татко е именитият бургаски герой Стефан Иванов, по прякор Чесъна. Той е международен вицешампион по битка, заслужил занаятчия на спорта и почетен жител на Бургас. Самият Илиян очевидно е наследил пристрастеността на татко си към спорта и от години основава първенци в „ Черноморец ” и спортното учебно заведение.

Дистроникът е част от системата за образован круиз-контрол и по функционалност прилича радар, който следи за дистанцията на автомобила с намиращото се пред него транспортно средство или различен обект.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР