В невероятен финал завършил около полунощ Аидас Даниунас триумфира като

...
В невероятен финал завършил около полунощ Аидас Даниунас триумфира като
Коментари Харесай

Литовец спечели турнира по боулинг в София

В необикновен край приключил към среднощ Аидас Даниунас победи като първенец в 5-ото издание на шампионата по боулинг BALKAN CHALLENGE OPEN 2019. Литовецът се наложи над Виктор Думитреску от Румъния с 214.5 на 213.2 точки приблизително от последната и крайна игра.

Както и известно, шампионатът беше с награден фонд от 30 000 евро, разпределени по крайните позиции на играчите от Групи „ А” и „ Б”, двойки и отборната конкуренция. Победителят Даниунас си потегли от София с чек на стойност 2000 евро. От българите с най-предно класиране в Група „ А” приключи Мариана Метексинова – 9 място.

В Група „ Б” като водач и победител от BALKAN CHALLENGE OPEN 2019 стана Сузана Годевач от Сърбия. Втори и трети са българите Живко Димитров и Борис Божилов. Александър Захариев също се качи на подиума, с помощта на 4-та позиция в крайното нареждане.

В конкуренцията по двойки първенци станаха Константину/Пападопулос от Гърция, втори Марина Метексинова ( България)/Дука(Малта). Трети са Попа/Гагеноу (Румъния). Четвърто място за Марина Стефанова ( България)/Баняц ( Хърватия).

На приключилия шампионат в Joy Station – Студентски град участваха 217 състезатели от България, Гърция, Кипър, Румъния, Италия, Сърбия, Израел, Косово, Турция, Литва, Латвия, Хърватия, Дания, Германия, Норвегия, Русия и Испания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР