В нета фенове на Игри на волята набедиха Мирослава за

...
В нета фенове на Игри на волята набедиха Мирослава за
Коментари Харесай

Приказката на една БГ милионерка: Вижте как изглежда гардероба на Мира от "Игри на волята"

В нета почитатели на " Игри на волята " набедиха Мирослава за милионерката на сезона. Факт е, че красивата инфлуенсърка демонстрира в Instagram забележителен метод на живот и много хубав дом.

Именно жилището на Мира предизвика доста интерес, а тя много постоянно качва фотоси от разнообразни кътчета на фамилното огнище. 

Виж още: " Първокласна куч*а съм ": Анджелина Атанасова остави малко на въображението 

Освен красива кухня и столова, които видяхме във видеата на Мира в YouTube, мацката наподобява има личен фитнес в дома си, само че не това ни впечатли. Инфлуенсърката има необикновен дрешник, който наподобява също толкоз грациозен и първокласен.

Виж още: Сваляй мацки като Пийт Дейвидсън: 4-те тактики, с които той печели най-красивите дами! 

Видно е с просто око, че става въпрос за сносно проведено пространство, а шкафовете наподобява са дело на дизайнер. Подобни мъчно биха били открити в елементарен мебелен магазин. 

Тоалетите на Мира другояче са постоянно доста налични за пресъздаване. Марките не са известни, а и тя не показва това, само че не е нужно. Искаме обаче повече информация за тези неповторими дрешници, в които съхранява облеклата, обувките и аксесоарите си.

Виж още: Като същинска арабска принцеса: Венцислава Тафкова чества първокласен рожден ден в Дубай 

Наскоро родопчанката пък се прибра в татковата къща. Мира показа фрагменти от връщането към корените си и се видя, че домът на родителите ѝ е доста комфортен, а гледката от прозорците е вълшебна, както може да се убедите и сами от видеото тук:

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР