В нета доста потребители определиха Людмила от Ергенът за злобна

...
В нета доста потребители определиха Людмила от Ергенът за злобна
Коментари Харесай

Дупе за показ! Людмила от "Ергенът" има и друга страна, за която не подозирате

В нета много консуматори дефинираха Людмила от " Ергенът " за злобна и завистлива. Алекс Гърдева е на същото мнение и показа, че съгласно нея Люси става и ляга злобна.

Е, ние не се наемаме да твърдим сходни неща, тъй като всеки самичък си прецЕня. Важното е друго! Люси може и да ви наподобява, че е в ролята на злата и кисела доведена сестра на Пепеляшка, само че в Instagram демонстрира тотално друго наличие.

Виж още: Любов по време на ефир! Най-известните двойки, които се събраха след BG риалити

За момента Люси не е имала покана за среща от Виктор, а връзката им клони към... нула. Повечето хора нямат доста усещания от Люси, само че фотографията нагоре би предизвикала вниманието... даже на ергена.

" Какво маце единствено ", написа почитател на Люси, която обаче не си е направила труда да му дава отговор. Това обаче няма никакво значение за Людмила, която се бори за сърцето на Виктор.

Добре, " бори " не е точната дума. По-скоро търси да се съюзи със мощните и готини девойки, с цел да изпъкне някак. Като оня филм " Лоши девойки " с Линдзи Лоън, в който точно тя се пробва да е на едно равнище с готините и вървежни мацки в учебно заведение.

Виж още: Много благо, само че " бащата " на този израз надалеч не е Виктор Стоянов! Ето кой беше първи

Изображение: https://www.instagram.com/lusmilka1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР