В Несебър ще правят реално нов отбор, след като тимът

...
В Несебър ще правят реално нов отбор, след като тимът
Коментари Харесай

Несебър ще гради нов отбор

В Несебър ще вършат действително нов тим, откакто отборът изпадна в Трета лига и огромна част от футболистите потърсиха шанса си на друго място. Старши-треньорът Васил Банов обаче не се тормози, тъй като към този момент е почнал да събира млади играчи.

" Отборът ни е в развой на създаване, по този начин ще бъде и през цялото ново състезание. Ще се постараем да изградим основата на нов, млад тим и този тим с мачовете да подвига равнището. Идеята ни е към 2-3 по-опитни играчи да постановяваме младоци. Надявам се също по този начин да бъдем фактор в Югоизточната Трета лига, съобщи Васил Банов. Той изрази удовлетворение, че играчите на Несебър отиват в тимове от Първа и Втора лига, което значи, че от позиция на равнището, работата е добре свършена. 11 от хората, които са в Нефтохимик, са минали през Несебър в друг стадий от кариерата си. Това е показателно. Значи сме основали нелоши фрагменти ", разяснява Васил Банов.

Той добави, че подготовката на тима ще стартира на 25-и юни и ще премине главно при локални условия. За момента са обезпечени пет контроли, като се търсят съперници най-малко за още две, с цел да има седем мача в подготвителния интервал. Ясни са следните спаринги: на 6-и юли с Карнобат, на 10-и юли с Черноморец (Бургас), на 13-и юли с Нефтохимик, на 20-и юли със Созопол и на 26-и юли с Черно море U19, които са първенци в Елитната група до 19 години. Търсят се противници за 16-и и за 23-и юли.

Единственото несъмнено ново попълнение е халфът Даниел Бенчев, който идва от Черноморец (Бургас). От пролетния състав в тима не престават Димитър Попов, Николай Дамянов, Симеон Баев. Поне шестима индивида от юношите (старша възраст), които завоюваха шампионата в междуобластната група Бургас-Ямбол, също ще стартират тренировки с отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР